Inschrijfformulier
Haarrijn Trailrun 14 oktober 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Haarrijn Trailrun

4e editie Trailrun in Leidsche Rijn e.o.

Op 14 oktober 2018 organiseert Athletic Point Events rondom en nabij de Haarrijnse Plas en Haarzuilens(Utrecht) voor de derde keer de Haarrijn Trailrun. De start- en finishlocatie van deze editie is bij Natuurmonumenten op het evenemententerrein achter Hoeve Wielrevelt, gelegen aan de Thematerweg 10c in Haarzuilens. Er is parkeergelegenheid aan de overzijde naast De Geitenboerderij.

Er zijn 3 afstanden waarvoor ingeschreven kan worden. Wil je kennismaken met het hardlopen in een natuurlijke omgeving? Dan is er een afstand van ± 8 kilometer off-road. Heb je al meer loop ervaring dan is er een afstand van ± 15 kilometer of ± 20 kilometer. Speciaal voor de jeugd is er een ± 3 kilometer trail-loop.

Het parcours loopt grotendeels over onverharde paden, weilanden en strand in één prachtig mooi stuk natuur bij de Haarrijnse Plas, Verder lopen de routes ook via weilanden, bosrijke omgeving in een prachtig gebied van Natuurmonumenten rondom Kasteel De Haar in Haarzuilens.

De start- en finishlocatie van deze tweede editie is bij Natuurmonumenten op het evenemententerrein achter Hoeve Wielrevelt, gelegen aan de Thematerweg 10c in Haarzuilens.

U kunt inschrijven tot en met 7 oktober 2018 via dit formulier.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoorverklaring
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

© 2018 www.inschrijven.nl