Inschrijfformulier
Peelandmars 17 juni 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 15 juni 2018.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Welkom bij de inschrijving van de Peelandmars.

De Peelandmars is een van de oudste wandelevenementen in Zeeland. Begin jaren 60 van de vorige eeuw werd deze uitdagende tocht rond het voormalige eiland Noord-Beveland(Peeland) al georganiseerd.

Rotaryclub Goes-De Bevelanden, met als thuisbasis Noord-Beveland, verzorgt nu de organisatie van de Peelandmars. Naast de lange Peelandmars van 55 kilometer(start 07:30) zijn er routes van 6 en 15 kilometer(start 10:30) uitgezet over Noord-Bevelandse polderwegen, natuurpaden en de Oosterscheldedijk.

Met de opbrengst van de tocht en sponsoring steunt de Rotaryclub een regionaal goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Jarige Job. Het motto van deze stichting is: “Alle kinderen verdienen een leuke verjaardag, ook als hun ouders een feestje of cadeautje niet kunnen betalen”.

De Peelandmars heeft de start en finish op het terrein van het festival EEF. Na afloop van de tocht heeft iedere deelnemer gratis toegang tot het festival.

Informatie over de wandeltocht vindt u op www.peelandmars.nl of op de faceboekpagina. Informatie over Eindeloos Eiland Festival(EEF) op vindt u op www.eeffestival.nl/

Wij verwelkomen u graag aan de start op 17 juni 2018


Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl