Inschrijfformulier
14e Vrieling Hardenberg City Run 19 mei 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 1 mei 2018.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


NB: Er vindt geen tijdsregistratie plaats op de 750 m Bambinoloop! Deelnemers die in de uitslagenlijst opgenomen willen worden, kunnen zich inschrijven voor de 1 km


• De schooljeugd van Hardenberg wordt verzocht om bij inschrijving aan de 750 m, 1 km, 3 km of 5 km de school te selecteren (indien beschikbaar in het overzicht). Deze startnummers worden namelijk via school afgeleverd (met uitzondering van scholen voorzien van *), dit scheelt lange wachtrijen voor de balie in het LOC op 19 mei. Jeugd waarvan de school niet in het overzicht staat, dient niets te kiezen, aangezien hun nummer anders op een school afgeleverd wordt en daardoor niet klaar zal liggen in het LOC op 19 mei.


• Bent u beginnend hardloper en wilt u onder begeleiding toewerken naar deelname aan de 5 kilometer? Dan is de Ultieme Uitdaging wellicht iets voor u. Hiervoor kunt u zich opgeven via de website van Spurt '88. Bij deelname aan de Ultieme Uitdaging doet u automatisch mee aan de City-Run en maakt u dus verder geen gebruik van dit inschrijfformulier.


• Het is dit jaar ook weer mogelijk om in estafettevorm deel te nemen aan de 10 kilometer. Daarvoor bestaat een speciale inschrijfmogelijkheid, klik hier.


• Inschrijven voor de bedrijvenloop doet u via deze link.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl