Inschrijfformulier
Seniorendag 22 maart 2018

Stap
1 van 4
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

DIT IS EEN TESTFORMULIER
Voer alleen gegevens in als u formulier wil testen!

Voorwoord
Onderdeel *
Op donderdag 23 maart worden de senioren weer in het zonnetje gezet door de Weir Venloop tijdens de Seniorendag 2017! In samenwerking met SOB Venlo en KBO Limburg staat er een tjokvol actief en informatief programma op de planning rondom het thema Positieve gezondheid.

Uiteraard ligt deze dag het entertainmentgehalte hoog in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo, want Rob en Emiel komen een onvergetelijke show weggeven vol magie, cabaret, verwondering en humor! Daarnaast zal het zangkwartet Oenje-Kloenje de muzikale omlijsting verzorgen met spetterende KŲlsche muziek.

Voordat het middagprogramma begint in het Ewals Cargo Care paviljoen heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de ochtendprogrammaís. U heeft bij het ochtendprogramma de keuze uit een bezoek aan het Limburgs Museum, een bezoek aan Museum van Bommel van Dam, een stadswandeling of een wandeling door het Wilhelminapark en het Rosarium.

De Seniorendag 2017 bevat een actief, maar zeker ook een informatief karakter. Bovenal zult u de hele dag vermaakt worden. Kortom een dag van gezellig samenzijn!

Persoonlijke gegevens
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Geboortedatum *
Geslacht * Man   Vrouw
Telefoonnummer
E-mailadres *
E-mailadres (controle) *


© 2017 www.inschrijven.nl