Inschrijfformulier
Vuurtorentrail 17-18 maart 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 1 maart 2018.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Inclusief:
Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een sportief weekend vol Trail Run inspiratie op waddendiamant Ameland. We verwennen je met goed uitgeruste voedingsposten tijdens de wedstrijd en erna. Op de finish schenken we een heerlijk Alkoholfreies Weissbier en een gezonde maaltijdsoep voor een spoedig herstel!

Tijdsregistratie verzorgen we middels Ipico chips en uiteraard verlaat niemand het eiland zonder een waardevolle herinnering aan deze bijzondere Natuur beleving!

De vermelde tarieven voor deelname aan één van de afstanden tijdens het SALOMON Vuurtoren Trail Festival op Ameland zijn tot 1 maart 2018 tevens inclusief bootkaart, retour Holwerd - Ameland.

Vanaf 1 maart 2018 is het inschrijfgeld exclusief bootkaart. Deze zijn online verkrijgbaar op http://www.wpd.nl/

Wil je zowel op zaterdag als op zondag een afstand lopen, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur ons na jouw inschrijving dan direct even een e-mail (info@vuurtorentrail.nl) met jouw IBAN nummer. Na de automatische incasso zullen wij zsm 1 bootkaartje terug betalen.

Voor alle deelnemers aan onze stoere Kids Trail tot en met 15 jaar is het inschrijfgeld niet inclusief bootkaart. Dit i.v.m. andere tarieven voor deze leeftijden. Online reserveren op http://www.wpd.nl/

Programma zaterdag 17 en zondag 18 maart 2018:

Zaterdag 17 maart 2018: Onder de Vuurtoren Kids* Trail t/m 15 jaar

Zaterdag 17 maart 2018: 6 km 'Snuffel Trail' | 12 km Trail | 18 km Trail

Zondag 18 maart 2018: 10 km Trail * | 18 km Trail | 35 km Trail | 60 km Trail *

Zondag 18 maart 2018: 10 km CANI TRAIL* | 18 km CANI TRAIL

* = deelname niet mogelijk met eerste boot dezelfde dag, alleen bij aankomst voorgaande dag/avond!

Nieuw zijn de 10 km en 18 km op zondag. Dit om de druk van het parcours te spreiden zodat onze deelnemers optimaal kunnen genieten van de trail.

Deze editie is het ook mogelijk te starten met jouw trouwe viervoeter op één van de uitgezette CANI trails. Als try-out willen we deze editie (kleinschalig) bekijken of hier animo voor is. Tevens willen hiermee voorkomen dat er tijdens de reguliere afstanden gestart wordt met hond.


Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl