Inschrijfformulier Estafetteloop
De Zestig van Texel 2022
Voorwoord
De estafetteloop bij De Zestig van Texel vindt plaats op zondag 27 maart 2022, dus niet meer op 2e Paasdag. Dit heeft o.m. te maken met de grote toeristische drukte tijdens de Paasdagen. Voor de teams is vervoer van de organisatie beschikbaar, maar men kan de route ook per fiets afleggen. Op het inschrijfformulier s.v.p. uw keuze aangeven. Zie voor verdere informatie de website www.dezestigvantexel.nl of een van de nieuwsbrieven. Voorts sluit de finishregistratie om 18.05 uur, dat is net als in 2019 een half uur later dan vroeger. De eerste start is om 11:05 dus die teams mogen er 7 uur over doen. De wedstrijdstart is om 11:35 en die teams hebben 6,5 uur de tijd.

Tijdregistratie
De tijdregistratie bij de estafette 4 x 15 km van De Zestig van Texel gebeurt met een door de organisatie te verstrekken triathlonbandje met aangehecht een startnummer met chip (MyLaps BibTag). Dit bandje met startnummer dient op de etappe-wisselpunten (in het wisselvak) overgedragen te worden aan de volgende loper. Het nummer moet goed zichtbaar aan de voorzijde van het lichaam worden gedragen. NB Het is dus niet mogelijk een eigen chip te gebruiken. Het triathlonbandje inclusief startnummer met chip kan worden opgehaald bij het wedstrijdsecretariaat. Op zaterdagmiddag 26 maart 2022 tussen 14.30-16.30 bij StayOkay in Den Burg of zondagmorgen 28 maart op het startterrein bij de veerhaven.

Soort team
Bij de aanmelding moet een keuze worden gemaakt voor een mannenteam, vrouwenteam of gemengd. Voor de goede orde: 4M=mannenteam, 4V=vrouwenteam, en 3M+1V of 2M+2V of 1M+3V zijn gemengde teams. De gemengde teams die aan de wedstrijdstart van 11:35 meedoen, komen in aanmerking voor het mannenpodium.

Raming eindtijd
Het is belangrijk dat de verwachten eindtijd zo goed mogelijk wordt opgegeven, omdat het estafetteveld op basis daarvan in twee groepen wordt gesplitst. De minder snelle, overwegend recreatieve teams starten om 11.05 en de rest om 11.35 uur. Alleen de teams van 11.35 uur doen mee voor de prijzen. De verwachte eindtijd is ook van belang voor de indeling van de bussen als men van het busvervoer van de organisatie gebruik wil maken.

Veel succes met de voorbereidingen en tot 27 maart 2022.
Teamgegevens
Naam team *
Naam team op startnummer *
Vestigingsplaats *
Provincie *
Team maakt gebruik van vervoer organisatie
Team maakt gebruik van eigen vervoer
Alle teamleden zijn afkomstig van Texel
Verwachte eindtijd * uur min sec
Team Categorie
Mannen
Vrouwen
Gemengd
Contactpersoon deelnemers
Titel *
Voorletter en naam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Kosten per team
€ 125,00 per team(inclusief shirts)
Betalingsgegevens
Ik machtig de organisatie eenmalig en onherroepelijk het verschuldigde bedrag af te schrijven van mijn bank-/girorekening.
IBAN *
Naam rekeninghouder *
© 2021 Inschrijven.nl